A.Vogel Blog

Winterkwaaltjes: wat te doen bij koude rillingen?

door Marina Cluysen, op 21 oktober 2013, Klachten

Vond je dit artikel interessant? Laat hier je beoordeling achter en help zo andere internetgebruikers!

Hoe kan je je weerstand versterken en wat te doen bij koude rillingen?

Heb je een mindere periode? Hinderlijk gekuch, een branderige keel en een verstopte neus wijzen erop dat je weerstand heel wat verminderd is. Biedt ondersteuning aan je afweersysteem om snel weer fit te worden! Hoe kan je je weerstand versterken en wat te doen bij koude rillingen?

Verlaagde weerstand: koude rillingen

Je lichaam beschikt over een natuurlijke verdediging tegen ongewenste indringers. Dit is je afweersysteem. Hoe sterker je afweersysteem, hoe kleiner de kans dat er ongewenste indringers je lichaam binnendringen. Dringt er toch één binnen, dan zorgt een goede weerstand ervoor dat je je snel terug beter voelt. Bij een verlaagde weerstand is de kans groot dat deze ongewenste indringers je lichaam toetakelen. Het gevolg? Hoesten, gevoelige spieren, een zwaar hoofd en je huid voelt erg warm aan.

Wat doen bij koude rillingen?

Als je je niet goed voelt en erg slap bent, is volgend advies belangrijk:

  • Blijf thuis en drink voldoende
  • Rust veel
  • Eet lichte kost
  • Bedek neus en mond bij het hoesten

Bij blijvende kwaaltjes neem je best contact op met je huisarts.

Koude rillingen voorkomen, je weerstand verhogen

Voor het opbouwen van een goede weerstand, is een gezonde levensstijl van groot belang. Dit wil zeggen: gezond en gevarieerd eten, regelmatig bewegen en voldoende slapen. Om je afweersysteem te ondersteunen kan je Echinaforce + Vitamine C nemen van A.Vogel. Deze tabletten zorgen voor extra weerstand en helpen je weer fit te voelen bij winterkwaaltjes. Wat deze Echinaforce variant uniek maakt, is de toegevoegde vitamine C. Deze helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen.

Belang van een goede weerstand

Een goede weerstand is dus van groot belang om fit te blijven. Hoe beter je weerstand, hoe fitter. Daarnaast zorgt een goede weerstand ervoor dat je na een mindere periode er snel weer bovenop bent!

Vond je dit artikel interessant? Laat hier je beoordeling achter en help zo andere internetgebruikers!

Jouw reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een *

More in Klachten
Droog neusslijmvlies voorkomen en genezen
Droog neusslijmvlies voorkomen en genezen

De neus reinigt, bevochtigt en verwarmt ingeademde lucht. Daarom is de binnenzijde van de neus bekleed met een slijmvlies boordevol...

Close