A.Vogel Blog

Taal/Langue

0 artikelen in winkelwagentje

 

A.Vogel Blog

Volledig ontspannen de zomer in met Passiflora

door Marina Cluysen, op 8 juli 2013, Klachten
0

Vond je dit artikel interessant? Laat hier je beoordeling achter en help zo andere internetgebruikers!

Volledig ontspannen de zomer in met Passiflora

Na een jaar hard werken en je tot het uiterste te geven, begint de zomer en is het tijd voor vakantie. Vakantie wil zoveel zeggen als: tijd om heerlijk te ontspannen en dingen voor jezelf te doen. Heb je moeite om te ontspannen? Enkele tips om volledig ontspannen de zomer in te gaan!

Hard werken, hard ontspannen

We hebben minder vrije tijd dan vroeger en dat voelen we. Steeds meer mensen hebben last van stress en kunnen maar moeilijk ontspannen. Toch is het belangrijk om naar je lichaam te luisteren. Je mag best hard werken, maar als tegenwicht moet je ook voldoende ontspannen. Enkel zo kan je spanning of stress tegengaan.

Tips om te ontspannen in de zomer

  • Maak jezelf een heerlijk fruitig drankje, zet je onder de parasol en lees een goed boek. Zo ben je even weg van de wereld en kan je heerlijk ontspannen. Geef jezelf niet de kans om aan die berg was of je werk te denken. Even rustig genieten is de boodschap!
  • Schrijf de drukte van je af. Door neer te schrijven wat in je hoofd spookt, geefje je hersenen de kans om te ontspannen. Je hersenen houden namelijk vast wat je nog moet doen. Door dit alles op te schrijven, weten je hersenen dat je het hebt vastgelegd en kunnen ze ontspannen!
  • Ga actieve dingen doen waarbij je niet aan het werk moet denken. Een heerlijk namiddagje zwemmen kan wonderen doen.
  • Neem twee opeenvolgende weken vakantie. Als je slechts een weekje of enkele dagen vakantie neemt, zit de kans erin dat je werk de eerste dagen door je hoofd blijft spoken. Tegen dat je het gewoon bent om vakantie te hebben, is je vakantie al bijna om. Plan deze vakantie niet vol met dingen die je moet doen of moet gezien hebben. Slaap je uiteindelijk toch liever een dagje uit dan vroeg op te staan om dat ene kerkje te gaan bezoeken? Geen probleem!

Ontspannen met Passiflora

Toch even last van stress of spanningen? Laat de natuur dan een handje helpen. Passiflora Rustgevend heeft een ontspannende invloed op je lichaam bij kortstondige stress, innerlijke onrust en spanning. Dat komt door de rustgevende kruiden passiebloem, valeriaan en citroenmelisse. Het is een 100% natuurlijk product dat je snel helpt ontspannen. Bovendien houdt het je lichaam en geest fris en alert!

0

Vond je dit artikel interessant? Laat hier je beoordeling achter en help zo andere internetgebruikers!

Jouw reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een *

More in Klachten
Je vochtbalans op peil houden tijdens de vakantie
Je vochtbalans op peil houden tijdens de vakantie

Een gezond lichaam bestaat voor 60% uit water. Dit water heeft verschillende functies: het dient als bouwstof, transportmiddel, oplosmiddel en...

Close