A.Vogel Blog

Taal/Langue

0 artikelen in winkelwagentje

 

A.Vogel Blog

Gouden raad om geen verkoudheid door te geven

door Marina Cluysen, op 4 november 2014, Verkoudheid
0

Vond je dit artikel interessant? Laat hier je beoordeling achter en help zo andere internetgebruikers!

verkoudheid doorgeven

Ben je geveld door een verkoudheid? Dan wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk van af. Een verstopte neus maakt je namelijk niet bepaald gelukkig. Je kan niet goed ademen, je moet voortdurend je neus snuiten en je eten smaakt minder goed. Denk ook aan je medemens en probeer anderen niet te besmetten.

Verkoudheid zo snel mogelijk genezen

Een verkoudheid wordt door een virus veroorzaakt. Daarom vermijd je het best contact met verkouden personen. Een aanraking met hen of met spullen die ze hebben aangeraakt, kan ervoor zorgen dat ook jij het virus krijgt.

Heb je het virus toch overgekregen? Dan is zo snel mogelijk genezen de boodschap. Weerstand opbouwen is een belangrijke stap. Kies voor evenwichtige en gezonde maaltijden die verschillende voedingsstoffen en vitaminen bevatten. Stress vermijden, voldoende uitrusten en veel bewegen, verhogen ook je weerstand. Heb je toch nog het gevoel dat je weerstand niet optimaal is? Laat de natuur je dan helpen. A. Vogel Echinaforce + Vitamine C is een natuurlijk hulpmiddel dat je weerstand verhoogt en de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C bevat.

Daarnaast is ook rusten van groot belang om snel te genezen. Vergeet zeker niet om je warm aan te kleden. Wil je het ook in je huis warm genoeg hebben? Kleed je dan ook binnen warm genoeg aan en zet je verwarming niet te hoog. Geraak je moeilijk af van je verkoudheid? De A. Vogel Cinuforce neusspray + menthol kan je een handje helpen bij het genezen. Deze neusspray heeft een ontzwellende werking en laat je opnieuw vrij ademen.

Besmet geen andere mensen

De belangrijkste tip om anderen niet te besmetten: was je handen! Het virus wordt namelijk in de meeste gevallen doorgegeven via je handen of via voorwerpen. Laat andere mensen dus ook geen spullen gebruiken zoals je bestek of het glas waaruit je juist gedronken hebt. Was ook voorwerpen af die je veel aanraakt. Denk hierbij aan je telefoon of toetsenbord. Op die manier besmet je je collega’s niet. Vergeet ook je hand niet voor je neus en mond te plaatsen als je niest of hoest. Gebruik ten slotte papieren zakdoeken, want stoffen zakdoeken zijn echte bacterie-bommetjes.

0

Vond je dit artikel interessant? Laat hier je beoordeling achter en help zo andere internetgebruikers!

Jouw reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een *

More in Verkoudheid
Verslaafd aan neusspray? Zo maak je er komaf mee
Verslaafd aan neusspray? Zo maak je er komaf mee [Infographic]

Gebruik je al langer dan een week een neusspray? Gebruik je hem zelfs bijna dagelijks? En neem jij je neusspray...

Close