A.Vogel Blog

Taal/Langue

0 artikelen in winkelwagentje

 

A.Vogel Blog

Futloos tijdens het najaar? Voorkom een najaarsdipje met deze trucjes

door Marina Cluysen, op 7 oktober 2014, Energie
0

Vond je dit artikel interessant? Laat hier je beoordeling achter en help zo andere internetgebruikers!

Futloos tijdens het najaar? Voorkom een najaarsdipje met deze trucjes

Heb je al een tijdje weinig rust gehad? Heb je weinig energie? Heb je nergens zin in of ben je wat onverschillig? Je af en toe futloos voelen is normaal, je moet je hier geen zorgen over maken. Het gaat normaal gezien vanzelf weg. Blijft het gevoel aanslepen, volg dan deze tips.

Rust voldoende uit

Je lichaam geeft aan dat het rust nodig heeft. Geef het dan ook de tijd om uit te rusten. Ga op tijd naar bed en slaap voldoende. Maak ook je dagen niet te druk. Doe dingen die je leuk vindt en die je ontspannen. Neem bijvoorbeeld een warm bad of lees een boek. Neem genoeg tijd om te ontspannen en laat niemand je storen. Neem even tijd voor jezelf.

Let op je voeding

Gezond eten is ook belangrijk. Zorg ervoor dat je elke dag voldoende vitaminen en voedingsstoffen opneemt. Voldoende fruit en groenten eten en gevarieerd eten zijn zeer belangrijk. Heb je wat extra hulp nodig? Neem dan elke dag een tablet Echinaforce met Vitamine C. Drink uiteraard ook voldoende water, ongeveer 1,5 liter per dag.

Beweeg genoeg

Bewegen kost energie, maar geeft je ook energie. Je wordt er terug fit van. Bovendien bestrijdt het stress, neerslachtigheid en vermoeidheid. Je denkt namelijk even niet aan je problemen en je wordt er vrolijker van. Wanneer je buiten sport, kan je genieten van de gezonde buitenlucht en het licht. Een wandeling in het bos, gaan joggen,… het geeft je allemaal weer meer energie.

Relativeer je problemen

Zorg ervoor dat er voldoende licht binnenkomt in je huis. Haal daarnaast positieve herinneringen op door bijvoorbeeld naar vakantiefoto’s te kijken. Probeer positief te denken en te relativeren. Je kan er ook over praten met je partner, vrienden of familie.

Houdt het gevoel al lang aan? Raadpleeg dan een huisarts of probeer een natuurlijk hulpmiddel voor meer energie, zoals A. Vogel Extra Energie.

0

Vond je dit artikel interessant? Laat hier je beoordeling achter en help zo andere internetgebruikers!

Jouw reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een *

More in Energie
7 gezonde voordelen van een natuurwandeling
7 gezonde voordelen van een natuurwandeling

Of je nu een natuurwandeling maakt, gaat paardrijden, fietsen, kamperen of op een andere manier van de natuur geniet, in...

Close