A.Vogel Blog

Taal/Langue

0 artikelen in winkelwagentje

 

A.Vogel Blog

Een goede darmflora: de eerste stap naar gezond vermageren

door Marina Cluysen, op 4 april 2013, Spijsvertering
0

Vond je dit artikel interessant? Laat hier je beoordeling achter en help zo andere internetgebruikers!

Gezonde darmflora - eerste stap naar gezond vermageren

Om gezond te vermageren heeft ons lichaam evenwicht nodig. Alle lichaamsprocessen moeten in balans zijn. Naast het aanpassen van onze voedingsgewoonten en gezonder leven, is het daarom belangrijk om onze darmflora en spijsvertering te ondersteunen. Een verantwoord gewicht begint met het bevorderen van een goede darmflora.

Een goede darmflora

Darmflora is de verzamelnaam voor de bacteriën in je maag en darmen die een belangrijk deel van het verteringsproces verrichten. In het spijsverteringsstelsel zorgt de darmflora ervoor dat het laatste deel van ons voedsel in de dikke darm verteerd wordt en we nog extra goede stoffen uit ons eten opnemen. De darmflora beschermt ons bovendien tegen lactose of melkzuur en maakt belangrijke vitamines en stoffen aan die ons afweersysteem ondersteunen.

Vermageren dankzij een goede darmflora

Een goede spijsvertering is de basis van een goede gezondheid en een gezond gewicht. Ook al eet je gezond, ben je bewust met evenwichtige voeding bezig, als je spijsvertering niet werkt heb je er weinig aan. Een goede spijsvertering begint bij een goede darmflora. Maar hoe zorgen we voor een optimale werking van onze darmflora? Vooral door gezond en vezelrijke voeding te eten en veel te drinken kan je je darmflora gezond houden. Vezels zijn kleine deeltjes die in plantaardige voeding zitten. Ze werken zeer effectief in het inwendige reinigingsproces en zorgen voor de afvoer van schadelijke stoffen.

Natuurlijk hulpmiddel voor een goede spijsvertering

Een gezond en natuurlijk hulpmiddel om gezond te vermageren en je spijsvertering te bevorderen is A.Vogel Molkosan. Het is een gezonde dorstlesser gemaakt van melkwei van verse Zwitserse alpenmelk. Molkosan is caloriearm en bevat een hoog gehalte rechtsdraaiend melkzuur. Doordat Molkosan zuur is, werkt het uitstekend voor een goede spijsvertering en helpt het bij gezond vermageren. Het activeert de spijsvertering, en verlaagt de trek in snacks en tussendoortjes.

0

Vond je dit artikel interessant? Laat hier je beoordeling achter en help zo andere internetgebruikers!

Jouw reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een *

Reacties

 • slembrouck peter, 1516 dagen geleden

  Graag wens ik het boek eerste stap naar gezond vermageren

 • More in Spijsvertering
  Je lichaam natuurlijk ontgiften
  Je lichaam natuurlijk ontgiften

  Heb je na elke maaltijd een opgeblazen gevoel, ben je geregeld vermoeid zonder reden of valt een hevige hoofdpijn je...

  Close