A.Vogel Blog

Taal/Langue

0 artikelen in winkelwagentje

 

A.Vogel Blog

Droog neusslijmvlies voorkomen en genezen

door Marina Cluysen, op 17 oktober 2013, Klachten
0

Vond je dit artikel interessant? Laat hier je beoordeling achter en help zo andere internetgebruikers!

Droog neusslijmvlies voorkomen en genezen

De neus reinigt, bevochtigt en verwarmt ingeademde lucht. Daarom is de binnenzijde van de neus bekleed met een slijmvlies boordevol klieren die slijm produceren. Dat slijm filtert de ingeademde lucht. Als het neusslijmvlies uitdroogt, door bijvoorbeeld een neusverkoudheid, werkt de filter niet meer naar behoren. Een droog neusslijmvlies geeft een vervelend, droog gevoel in de neus. Dit kan leiden tot jeuk in de neus, korstjes, verminderde reukzin en bloedneuzen. Hoe kan je een droog neusslijmvlies voorkomen en genezen?

Bloedneus door droog neusslijmvlies

In ons neusslijmvlies bevinden zich de bloedvaatjes van onze neus. Doordat het neusslijmvlies dun en teer is, kunnen deze bloedvaatjes loskomen en beginnen bloeden. Vooral als je last hebt van een droog neusslijmvlies kan een bloedneus al snel ontstaan. Zowel de oorzaak als de bloedneus zijn vrij onschuldig, maar fijn is dit natuurlijk niet.

Een bloedneus stoppen

Om je bloedneus te stoppen, ga je best rustig zitten. Neem een zakdoek en snuit je neus heel hard. Knijp hierna je neus vlak onder het neusbeen dicht gedurende 10 minuten. Je buigt ook best lichtjes voorover terwijl je je neus dichtknijpt. Heb je regelmatig last van een stevige bloedneus? Wees dan voorzichtig bij het snuiten van je neus!

Bloedneuzen voorkomen

Voorkom vervelende korstjes enbloedneuzen met de 100% natuurlijke neusspray Droog Neusslijmvlies van A.Vogel. Deze bevochtigt en verzacht je neusholtes langdurig. De spray verweekt korstjes en verdunt ingedikt slijm. Hierdoor verdwijnt het vervelende droge gevoel in de neus en worden kortsjes en bloedneuzen als gevolg van een droog neusslijmvlies vermeden!

0

Vond je dit artikel interessant? Laat hier je beoordeling achter en help zo andere internetgebruikers!

Jouw reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een *

More in Klachten
Bambu een natuurlijke, cafeïnevrije koffievervanger
Bambu: een natuurlijke, cafeïnevrije koffievervanger

Ochtendstond heeft goud in de mond… het zwarte goud welteverstaan. Wie begint zijn dag niet het liefst met een vers...

Close