background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Recept Zeebaars met schorseneren

  • Voorbereiding:  min
    Kooktijd:  min
  • Medium
  • 2 p.
  • Prep: 20 min
  • Medium
  • 2 p.
Recept zeebaars met schorseneren

Een lekker visgerecht met een soepje van Herbamare Bouillonbasis en Herbamare Aroma, kort gebakken schorseneren en kastanjechampignons.

Ingrediënten

  • 400 gram zeebaarsfilet
  • 100 gram schorseneren
  • 50 gram kastanjechampignons
  • bieslook
  • 20 gram Herbamare Bouillonbasis
  • 1 eetlepel gedroogde kastanjechampignons

Recept zeebaars met schorseneren

  1. Schil de schorseneren, leg in citroenwater en kook ze gaar in een helft melk en een helft water. Giet af zodra ze beetgaar gaan. Bak ze mooi krokant aan in wat olijfolie. Breng op smaak met Herbamare Original.
  2. Snij de kastanjechampignons in 4 en bak deze mooi krokant aan, kruid af met Herbamare Original. Meng met de schorseneren en de bieslook.
  3. Maak de bouillon door de Herbamare Bouillonbasis op te lossen in kokend water. Voeg hierbij de gedroogde champignons en laat zachtjes koken. Zeef de jus en breng op smaak met peper en zout.
  4. Bak de filets aan, eerst op de velkant, kruid af.
  5. Schik de schorseneren en champignons in een diep bord. Begiet met de bouillon. Schik hierop de vis.

Recept van Stijn Vandermeersch van The Art of Cooking.

 

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met handige tips voor een gezonde lifestyle

tip

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met handige tips voor een gezonde lifestyle

Ik schrijf me in >