A.Vogel Blog

Taal/Langue

Groentegratin met geitenkaas

Home / Recepten / Groentengratin met geitenkaas

Groentegratin met geitenkaas

0,0

0 beoordelingen Geef je waardering

Dien op met krakend vers stukje volkorenstokbrood! Heerlijk!

  • Voorbereiding:
  • Makkelijk
  • 4 porties

Hoe bereid je groentegratin met geitenkaas

De wortelen en courgettes in dikke schijven snijden. Broccoli in roosjes verdelen. De groenten beetgaar stomen, in ijswater laten schrikken zodat ze hun kleur mooi behouden en laten afkoelen.


Rozemarijntakje: de naaldjes eraf halen en fijnhakken. Mengen met de olie met citroensmaak en de Herbamare. Over de groenten gieten en goed mengen. Tomaten en kaas in dunne schijfjes snijden. Alles dakpansgewijs in een schotel schikken. Druppel de honing en de olie eroverheen.


De oven voorverwarmen op 200°C. Zet de gratinschotel op het bovenste rekje in de oven en laat ongeveer 15 minuten bakken tot de kaas gesmolten is.


Smakelijk!

Kies je recept

Laat van je horen

Ook zin gekregen om dit recept zelf uit te testen? Of heb je het al ‘getest en goedgekeurd’? Misschien heb je wel een tip om het nóg lekkerder te maken… Laat hieronder van je horen!

0 artikelen in winkelwagentje