Hoest

Een natuurlijke hoestspray om een vastzittende hoest te verhelpen


Marina Cluysen

Wat is vastzittende hoest?

In tegenstelling tot kriebelhoest en droge hoest is er bij vastzittende hoest sprake van taai, vastzittend slijm in de keel en luchtwegen. Waar hoesten normaal gesproken dé manier is om de luchtwegen te reinigen, heeft dit bij vastzittend slijm amper effect. De hoestprikkels blijven aanwezig omdat er weinig tot geen slijm wordt opgehoest. ’s Nachts lig je ervan wakker en in de ochtend moet je extra veel slijm ophoesten om de luchtwegen weer vrij te maken.

Vastzittende hoest verhelpen

Om een vastzittende hoest te verhelpen, probeer je best het ophoesten van het vastzittend slijm te stimuleren. Dat kan door een slijmoplossend middel. Op die manier kan het slijm opgehoest worden waardoor de hoestprikkel zal verdwijnen.

Natuurlijke hoestspray bij vastzittende hoestHoestspray bij vastzittende hoest | A.Vogel Producten

Het is natuurlijk niet prettig om tijdens een belangrijke vergadering ineens een hoestbui te krijgen. Dan is snel even sprayen met de A.Vogel Hoestspray handig en comfortabel. De hoestspray beschermt je slijmvliezen tegen irritatie en vermindert de hoestprikkel.

A.Vogel hoestspray legt een beschermend filmlaagje in je keel waardoor je hoest wordt gestild. Het product is 100% natuurlijk en maakt je niet suf. Bovendien is deze spray overal makkelijk te gebruiken en helpt het bij zowel vastzittende hoest als voor droge en kriebelhoest!

Wist je dat…

Bij een hoestreflex lucht met 120 tot 160 kilometer per uur naar buiten wordt geperst? Zo hard worden ook bacteriën uitgehoest en rondgestrooid tijdens het hoesten!

Meer weten over neus, keel en hoest

Anderen kochten ook

Hoestspray vastzittende hoest DSSP

30ml

€ 12,49

Meer weten

Hoestspray

Verlost je snel van een vastzittende hoest en verdunt het vastzittende slijm
Meer weten

Laatste wijziging op deze pagina: 06-09-2022

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met handige tips voor een gezonde lifestyle

tip

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met handige tips voor een gezonde lifestyle

Ik schrijf me in >